JLZ-Zorg: zorg voor iedereen

  

Logeeropvang:

Bij ons is er plaats voor 1 logé.  Soms is het lastig om in een groep te zijn. Al die prikkels en indrukken. Hier kan je op jezelf zijn. Wij zijn een individuele opvang. Bij ons geen groepen. De aandacht is exclusief en gericht op de vraag. 


Onze logeeropvang is een eigen appartement met douche en toilet. Je kan er rustig televisie kijken of naar muziek luisteren en je even terugtrekken als het te druk voor je wordt. Vanuit het appartement heb je uitzicht over ons terrein. Tijdens het kennismakingsgesprek zullen wij samen met jou kijken of je alleen wil slapen of dat er begeleiding aanwezig moet zijn. Je kan mee-eten met ons gezin, alleen eten of samen met een begeleider. Dit kan je op elk moment beslissen. Er kan samen gekookt worden of je kan mee-eten wat de pot schaft. 


Dagbesteding:

Er wordt tijdens de dagbesteding vooral gekeken naar waar de behoefte ligt van de hulpvrager.  Wij kijken samen met jou wat het beste past. We hebben een uitgebreid aanbod. ook de dagbesteding is individueel. 

Wij hebben onze twee varkens,  kippen,  kwartels, 7 konijnen en de hond.  Ook is er een kas en een moestuin waar je lekker in bezig kan zijn.  Er is dus genoeg te doen buiten. Maar als je dit niet leuk vind dan hoef je het natuurlijk niet te doen

Als je bij ons de straat uit loopt zitten wij zo in het bos en kan je doorlopen naar de hei. Waar we op de prachtige Sallandse heuvelrug uren kunnen wandelen.

Wij hebben ook een binnenruimte waar je kan tekenen, verven, houtbewerken, drummen, poolen etc.

En als je even niets wilt of wil uitrusten kan dit natuurlijk ook. Op een bankje in de tuin of even chillen in de logeerruimte.

Wat wij vooral belangrijk vinden is dat iemand zich veilig en geborgen voelt en zich kan ontwikkelen, zonder druk en stress.


Persoonlijke begeleiding kan ook aan huis gegeven worden.