JLZ-Zorg: zorg voor iedereen

  

Mediation


Sinds 2015 ben ik werkzaam als (echtscheidings)mediator. Ik help ouders bij het maken van een ouderschapsplan en het verbeteren van de communicatie.

Ook bemiddel ik tussen collega's,  op scholen tussen leerlingen, leerlingen en leraren, ouders en leraren  of tussen buren.


Als je uit elkaar gaat is het soms lastig om samen afspraken te maken over de kinderen. Dat was al vaak moeilijk toen je nog bij elkaar was.

Als ouders wil je allebei het beste voor de kinderen in een situatie die toch al moeilijk is voor hun en voor jullie als ouders. Maar wat het beste is daar ben je het niet altijd over eens. Toch moet je samen verder als ouders. Ik kan jullie daarbij helpen om samen tot goede afspraken te komen.

Mijn ervaring is dat je op de lange termijn beter ouders kunt zijn als je samen de afspraken maakt dan dat je in de rechtbank tegenover elkaar staat en de rechter bepaalt. Ook is een juridisch traject vele malen duurder uit dan dat je samen naar een mediator gaat.

Ik beperk mij tot het ouderschapsplan en het verbeteren van de onderlinge communicatie. Voor de financiële afwikkeling kan ik jullie doorverwijzen.


Tarief Mediation particulieren:

Telefonische aanmelding gratis

Intakegesprek 75 euro per uur

Vervolggesprek  75 euro per uur.


Tarief Medaition bedrijven en instellingen;

Telefonische aanmelding gratis

Intakegesprek 150 euro per uur

Vervolggesprek  150 euro per uur.


Ervaring leert dat er gemiddeld  5 gesprekken nodig zijn. 
Afrekenen graag na elk gesprek. Er is (nog) geen pin aanwezig.
De afspraak kunt u tot 24 uur voor de afspraak kosteloos annuleren. Daarna moet ik de tijd in rekening brengen.